nooi-titel-zwartwit-zonderslogan
bar - spel - crea

Van creatieve workshop tot avonden vol cultuur of spel:
Nooi is in de eerste plaats een plek om verbinding te maken.

Ontdek al onze plannen hieronder en/of via Facebook.

Zelf een workshop organiseren, een muzieksessie houden of een vergadering plannen? Contacteer ons!

woensdag 5 juni en 3 juli om 20u

quizmagie

Wist jij dat de Eiffeltoren in de zomer 15 cm groter wordt? Dat de gemiddelde wolk zwaarder weegt dan een olifant? En dat men een groep walvissen een 'pot' noemt? Verwacht je aan allerlei leuke en toegankelijke vragen tijdens de quizavond van Quizmagie in Nooi! Deze unieke quiz wordt gemaakt en gepresenteerd door Marthe Depessemier. Praktische info: je team bestaat uit 2 tot 4 personen; 1 tablet / smartphone per team nodig; prijs: 5 euro per speler.

dinsdag 11 juni om 19u

leerbewerken

We gaan samen met Kirsten van Fait d'Or op ontdekkingsreis door de wereld van leer! Eerst krijg je wat boeiende theoretische inzichten, waarna we meteen de praktijk in duiken. Je leert hoe je patronen herkent en uitsnijdt, hoe leer aanvoelt en hoe je het vakkundig uitsnijdt, ponst en vormt. Zo creëer je een prachtige miniatuur handtas. Wat betreft kleuren en stijlen, heb je de vrijheid om te kiezen uit een scala aan soorten en tinten leer. De workshop kost 85 € p.p. Inbegrepen in deze prijs zijn alle materialen, een drankje en snackje, en natuurlijk het eindresultaat, inclusief plantje. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in.

dinsdag 25 juni

glasdeco

Meer info volgt!

zaterdag 6 juli van 13u tot 18u

hoekjesmarkt

Nooi organiseert de Hoekjesmarkt: een gezellig en creatief marktje met tal van unieke producten. Kom neuzen, ontdek mooie illustraties en schilderijen, stoffen accessoires, vegan kaarsen, juwelen en deco met edelstenen, en leer de makers kennen bij een lekker drankje. De inkom is gratis!

nog te bepalen

australian night

Vul je hart en mond met heerlijke geuren en smaken dankzij de kookkunsten van Pieter van Coeur de Boef!. Tijdens deze culinaire avond geniet je van de beste invloeden van de Australische keuken. Nooi schenkt die avond ook aangepaste drankjes om de ervaring compleet te maken. Prijs pp: € 58 (excl. dranken). Plaatsen beperkt!

vrijdag 10 & 16 mei om 19u

african night

Vul je hart en mond met heerlijke geuren en smaken dankzij de kookkunsten van Pieter van Coeur de Boef!. Tijdens deze culinaire avond geniet je van drie gangen met de beste invloeden van de Zuid-Afrikaanse keuken. Nooi schenkt die avond ook aangepaste Afrikaanse drankjes om de ervaring compleet te maken. Menu & prijs verschijnen binnenkort, maar omdat de plaatsen beperkt zijn, kan je nu wel al voorinschrijven.

vrijdag 10 & 16 mei om 19u

dungeons & diest

Maandelijks organiseren we in Nooi een sessie Dungeons & Dragons. Ga op avontuur met andere helden in deze wereldberoemde roleplaying game!

zondag 24 april & 1 mei om 15u

gluten-free high tea

Het Bakplan komt naar Nooi om je te verwennen met heerlijke lekkernijen! Geniet van madeleines, cupcakes, tartelettes, scones en nog veel meer. Alle hapjes zijn naast glutenvrij ook tarwevrij en koemelkvrij. Prijs voor de high tea is € 33 pp. Dat is inclusief een aperitiefje en een warme drank.

woensdag 11 mei & 1 juni om 20u

quizmagie in nooi

Wist jij dat Elvis meer dan 700 songs heeft opgenomen? Dat de eerste bh's werden gedragen vanaf de 15e eeuw? En dat het oudste pretpark ter wereld zich in Denemarken bevindt? Verwacht je aan allerlei leuke en toegankelijke vragen tijdens de quizavond van Quizmagie in Nooi! Deze unieke quiz wordt gemaakt en gepresenteerd door Marthe Depessemier. Praktische info: je team bestaat uit 2 tot 4 personen; 1 tablet / smartphone nodig per team; prijs: 4 euro per speler.

zondag 5 juni om 10u30

brunchgirls

Op 5 juni wordt Nooi gevuld met de heerlijke geur van een zondagochtendbrunch. Meer info volgt!

zondag 5 juni om 10u30

medeproeverij

Na allerlei mededelingen en medeklinkers is het eindelijk tijd voor een medeproeverij! Proef verschillende smaken van deze heerlijke honingdrank en ontdek de rijke geschiedenis van onze Europese mede. In samenwerking met Taranartos! Prijs: 20 € p.p.

zondag 5 juni om 10u30

karaoke

Nooi zet de karaokemachine aan en nodigt je uit om je beste/uniekste zangkunsten tentoon te spreiden. Met een uitgebreide selectie aan nummers en een uitstekende akoestiek is het vooral aan jou en je vrienden om zich keihard muzikaal te amuseren! Toegang & zang is gratis, reserveren is aangeraden.

zondag 5 juni om 10u30

speeddate

Bij een glas en een spel ontmoet je andere mensen die ook op zoek zijn naar een partner. Meld je aan, zodat we zien of we voldoende kandidaten hebben om de speeddate te laten doorgaan. Bovendien nodigen we dan uit op basis van de interesse. We mikken (deze editie) op de leeftijd 24-44 en heterokoppels. Prijs: € 8 (incl. huisaperitief) Schrijf je in voor 23 november!

zondag 5 juni om 10u30

initiatie dungeons & dragons

We merken weer veel interesse van mensen die het wereldberoemde fenomeen Dungeons & Dragons eens willen uitproberen! Daarom organiseert Nooi een nieuw initiatiemoment waar je individueel voor kunt inschrijven. (Kom je liever in groep? Contacteer ons dan om voor jullie apart een datum te zoeken!) Na een kort woordje uitleg leer je D&D spelen door het te doen. ca. 2,5u; € 5 om deel te nemen; vanaf 15 jaar; plaatsen beperkt.Prijs: € 8 (incl. huisaperitief) Schrijf je in voor 23 november!

zondag 5 juni om 10u30

leerbewerken

We gaan samen met Kirsten van Fait d'Or op ontdekkingsreis door de wereld van leer! Eerst krijg je wat boeiende theoretische inzichten, waarna we meteen de praktijk in duiken. Je leert hoe je patronen herkent en uitsnijdt, hoe leer aanvoelt en hoe je het vakkundig uitsnijdt, ponst en vormt. Zo creëer je een prachtige miniatuur handtas. Wat betreft kleuren en stijlen, heb je de vrijheid om te kiezen uit een scala aan soorten en tinten leer. De workshop kost 85 € p.p. Inbegrepen in deze prijs zijn alle materialen, een drankje en snackje, en natuurlijk het eindresultaat, inclusief plantje. Deze workshop is volzet, maar inschrijven op de wachtlijst is nog mogelijk.