bar - spel - crea

Van creatieve workshop tot avonden vol cultuur of spel:
Nooi is in de eerste plaats een plek om verbinding te maken.

Ontdek al onze plannen hieronder en/of via Facebook.

Zelf een workshop organiseren, een muzieksessie houden of een vergadering plannen? Contacteer ons!

woensdag 5 oktober om 19u30

dungeons & diest

Maandelijks organiseren we in Nooi een sessie Dungeons & Dragons. Ga op avontuur met andere helden in deze wereldberoemde roleplaying game!

weekend 29-30 oktober

halloween d&d

In het weekend van Halloween gaat Nooi op avontuur met Dungeons & Dragons! Griezel, ontdek, gruwel en overleef het bloedstollend plezante verhaal. Er zijn zowel sessies voor beginnende als ervaren spelers. De sessies duren ca. 3u. Je betaalt € 5 ter plekke om mee te doen, of € 4 als je verkleed komt. Inschrijven kan individueel of in groep.

woensdag 2 november

asian night

Vul je hart en mond met heerlijke geuren en smaken dankzij de kookkunsten van Pieter. Tijdens deze culinaire avond geniet je van drie gangen met de beste invloeden van de Aziatische keuken. Nooi schenkt die avond ook aangepaste oosterse drankjes om de ervaring compleet te maken. Prijs: € 47,50 p.p. excl. dranken. De plaatsen zijn beperkt. Laat ons weten indien je vegetarisch eet.

zondag 6 november

make some noois

Meer info volgt!

woensdag 9 november om 20u

quizmagie in Nooi

Wist jij dat Elvis meer dan 700 songs heeft opgenomen? Dat de eerste bh's werden gedragen vanaf de 15e eeuw? En dat het oudste pretpark ter wereld zich in Denemarken bevindt? Verwacht je aan allerlei leuke en toegankelijke vragen tijdens de quizavond van Quizmagie in Nooi! Deze unieke quiz wordt gemaakt en gepresenteerd door Marthe Depessemier. Praktische info: je team bestaat uit 2 tot 4 personen; 1 tablet / smartphone nodig per team; prijs: 4 euro per speler.

zaterdag 19 november

karaoke

Meer info volgt!

zaterdag 26 november

make some noois

Meer info volgt!

zaterdag 3 december

speeddate

Meer info volgt!

zondag 11 december

workshop boekbinden

Meer info volgt!

woensdag 14 december om 20u

quizmagie champions

Meer info volgt!

vrijdag 10 & 16 mei om 19u

dungeons & diest

Maandelijks organiseren we in Nooi een sessie Dungeons & Dragons. Ga op avontuur met andere helden in deze wereldberoemde roleplaying game!

zondag 24 april & 1 mei om 15u

gluten-free high tea

Het Bakplan komt naar Nooi om je te verwennen met heerlijke lekkernijen. Verwacht je aan taartjes, scones, macarons en vele andere zoete en hartige hapjes! Extra bonus: alle gebakjes zijn glutenvrij, tarwevrij, lactosevrij en melkvrij. Prijs voor de high tea is € 28. De plaatsen zijn bezet, maar je kan wel nog inschrijven voor de wachtlijst.

woensdag 11 mei & 1 juni om 20u

quizmagie in nooi

Wist jij dat het brein van een stegosaurus zo groot was als een pingpongbal? Dat van alle hondenrassen Dalmatiërs het vaakst zijn ingeschakeld bij de brandweer? En dat Google eerst 'Backrub' (rugmassage) heette? Verwacht je aan allerlei leuke en toegankelijke vragen tijdens de quizavond van Quizmagie in Nooi! Deze unieke quiz wordt gemaakt en gepresenteerd door Marthe Depessemier. Praktische info: je team bestaat uit 2 tot 4 personen; 1 tablet / smartphone nodig per team; prijs: 4 euro per speler. De plaatsen zijn bezet, maar je kan wel nog inschrijven voor de wachtlijst.

zondag 5 juni om 10u30

brunchgirls

Op 5 juni wordt Nooi gevuld met de heerlijke geur van een zondagochtendbrunch. Meer info volgt!

zondag 5 juni om 10u30

medeproeverij

Na allerlei mededelingen en medeklinkers is het eindelijk tijd voor een medeproeverij! Proef verschillende smaken van deze heerlijke honingdrank en ontdek de rijke geschiedenis van onze Europese mede. In samenwerking met Taranartos! Prijs: 20 € p.p.