bar - spel - crea

Van creatieve workshop tot avonden vol cultuur of spel:
Nooi is in de eerste plaats een plek om verbinding te maken.

Ontdek al onze plannen hieronder en/of via Facebook.

Zelf een workshop organiseren, een muzieksessie houden of een vergadering plannen? Contacteer ons!

zondag 5 december om 14u

workshop tafelstyling (volzet)

Wil je dat jouw feesttafel uitblinkt bij familie en vrienden? Tijdens de workshop tafelstyling haalt Diestenaar Annick Luyten van Pure weddings alles uit de kast om de basis van een mooie tafelstyling uit te leggen. Bij deze workshop zijn inbegrepen: tips & tricks over hoe jouw tafel er nog mooier kan uitzien door kleine details; het e-book over tafelstyling; een kleine verrassing. Prijs: € 30. Dit event is volzet, maar je kunt nog inschrijven voor de wachtlijst.

woensdag 8 december om 20u

quizmagie in nooi (volzet)

Wist jij dat de echte naam van Elton John 'Reginald Kenneth Dwight' is? Dat Cornet zowel een bier als een instrument is? En dat Cachaça een Braziliaanse rum is die in de cocktail Caipirinha wordt gebruikt? Verwacht je aan allerlei leuke en toegankelijke vragen tijdens de eerste quizavond van Quizmagie in Nooi! Deze unieke quiz wordt gemaakt en gepresenteerd door Marthe Depessemier. Praktische info: je team bestaat uit 2 tot 4 personen; 1 tablet / smartphone nodig per team; prijs: 10 euro per team. Deze datum is volzet, maar schrijf je in op de wachtlijst om als eerste de kans te krijgen om in te schrijven voor de volgende editie(s).

zaterdag 18 december om 20u

make some noois - papiyon (volzet)

Papiyon is zangeres Lise Reyners en pianist Hendrik Vandeput. Als muziekduo brengen ze live muziek op je huwelijk, feest of event. Hiernaast werken ze aan hun eigen muzikale project als singer-songwriter Lizzy en componist-pianist Hendrik Vandeput. Op 18 december krijgen jullie een mix van het repertoire van al hun muzikale projecten. "Niks dat krachtiger is dan de piano- en zangkunsten van Hendrik en Lise. Een koppel in het echte leven, en jongens toch, dat merk je wanneer hun muziek gaat leven." (Stories by Mabel) We gaan langs met de hoed voor een vrije bijdrage. Reserveren voor dit event is niet meer mogelijk.

woensdag 19 januari om 19u

nooi speelt

Zin in wat variatie in je spelleven? Tijdens 'Nooi speelt' kan je spelletjes ontdekken die je anders niet snel uit de kast zou halen. Volgens het principe van 'open tafels' kan je bovendien aansluiten of uitnodigen voor spelletjes die leuker zijn met meerdere spelers. Speel o.a. Everdell, Cards Against Humanity, Catan, Ticket to Ride en Codenames met vrienden of nieuwe kennissen! Inschrijven is niet nodig, maar post gerust een berichtje in het Facebookevent over welke spellen of spelers je zoekt.