nooi-titel-zwartwit-zonderslogan
bar - spel - crea

Van creatieve workshop tot avonden vol cultuur of spel:
Nooi is in de eerste plaats een plek om verbinding te maken.

Ontdek al onze plannen hieronder en/of via Facebook.

Zelf een workshop organiseren, een muzieksessie houden of een vergadering plannen? Contacteer ons!

woensdag 27 september om 20u

quizmagie in nooi

Wist jij dat bananen eigenlijk bessen zijn? Dat de kortste oorlog ooit, de Anglo-Zanzibar Oorlog van 1896, slechts 38 minuten duurde? En dat pinguïns knieën hebben? Verwacht je aan allerlei leuke en toegankelijke vragen tijdens de quizavond van Quizmagie in Nooi! Deze unieke quiz wordt gemaakt en gepresenteerd door Marthe Depessemier. Praktische info: je team bestaat uit 2 tot 4 personen; 1 tablet / smartphone per team nodig; prijs: 5 euro per speler. Plaatsen volzet, schrijf je in voor de wachtlijst.

zondag 22 oktober van 14u tot 17u

haken voor beginners

Kies kleuren en patronen en ga aan de slag tijdens deze initiatie haken! Deze cursus van 3 uren is gericht op beginners. Je gaat naar huis met je eigen haakstukje en boordevol inspiratie! Maak kennis met Chloë, een 25-jarige haak-enthousiasteling en finaliste van de Haakster-wedstrijd. Haar ontwerpen zijn verschenen in tijdschriften & boeken. De workshop kost € 55, inclusief alle materialen en een drankje. Deze workshop is volzet.

woensdag 25 oktober om 19u30

dungeons & diest

Maandelijks organiseren we in Nooi een sessie Dungeons & Dragons. Ga op avontuur met andere helden in deze wereldberoemde roleplaying game!

woensdag 1 november

diestopia

Tijdens Diestopia vullen we de Spiegeltent op de Grote Markt in Diest met bordspellen, Dungeons & Dragons en Pokémon! Er zijn spellendemo's en leaderboards, het Belgisch Kampioenschap Codenames, D&D voor kinderen, D&D initiaties, Halloween D&D en Pokémon Trade & Play.

zaterdag 11 november

coeur de nooi

Pieter komt Zuid-Amerikaans koken. Meer info volgt!

woensdag 15 november om 20u

muziekquizmagie in nooi

Wist jij dat het kortste lied ter wereld, genaamd "You Suffer" van de band Napalm Death, slechts een seconde duurt? Dat er een muziekstuk bestaat voor een orkest van fietsen, genaamd "A Bicycle Built for 2000"? Of dat de "Happy Birthday" melodie werd gecomponeerd als "Good Morning to All" in de late 19e eeuw? Verwacht je aan allerlei leuke en toegankelijke vragen tijdens de quizavond van Quizmagie in Nooi! Deze unieke quiz wordt gemaakt en gepresenteerd door Marthe Depessemier. Praktische info: je team bestaat uit 2 tot 4 personen; 1 tablet / smartphone per team nodig prijs: 5 euro per speler.

donderdag 23 november om 19u

glas-in-lood

Tijdens deze workshop dompelt Thomas, de Planttrekker, je graag 4 uur lang onder in de wondere wereld van glas-in-lood. Je maakt jouw eigen glas-creatie, en ondertussen leer je de basis van het snijden en slijpen van glas, solderen en polijsten. Je kan kiezen uit verschillende patronen (± 15cm hoog) en verschillende glassoorten. Zo kan je een kunstwerk maken dat helemaal bij jouw stijl en interieur past. Tijdens deze workshop kan je kiezen uit hele uiteenlopende patronen. Zo zijn er patronen van bladeren, geometrische vormen, en nog veel meer! Iedere deelnemer kiest zijn eigen patroon en maakt zo een uniek glas-in-lood kunstwerk! Bij deze workshop is geen voorkennis vereist. De prijs voor deelname is € 110 euro. Hierin zijn alle materialen en een drankje inbegrepen. De plaatsen zijn ingenomen, maar je kunt nog inschrijven voor de wachtlijst.

woensdag 13 december om 20u

quizmagie all-stars

Meer info volgt!

zaterdag 23 december om 20u

make some noois: Lizzy

Lizzy met eigen nummers. Meer info volgt!

vrijdag 10 & 16 mei om 19u

african night

Vul je hart en mond met heerlijke geuren en smaken dankzij de kookkunsten van Pieter van Coeur de Boef!. Tijdens deze culinaire avond geniet je van drie gangen met de beste invloeden van de Zuid-Afrikaanse keuken. Nooi schenkt die avond ook aangepaste Afrikaanse drankjes om de ervaring compleet te maken. Menu & prijs verschijnen binnenkort, maar omdat de plaatsen beperkt zijn, kan je nu wel al voorinschrijven.

vrijdag 10 & 16 mei om 19u

dungeons & diest

Maandelijks organiseren we in Nooi een sessie Dungeons & Dragons. Ga op avontuur met andere helden in deze wereldberoemde roleplaying game!

zondag 24 april & 1 mei om 15u

gluten-free high tea

Het Bakplan komt naar Nooi om je te verwennen met heerlijke lekkernijen! Geniet van madeleines, cupcakes, tartelettes, scones en nog veel meer. Alle hapjes zijn naast glutenvrij ook tarwevrij en koemelkvrij. Prijs voor de high tea is € 33 pp. Dat is inclusief een aperitiefje en een warme drank.

woensdag 11 mei & 1 juni om 20u

quizmagie in nooi

Wist jij dat Elvis meer dan 700 songs heeft opgenomen? Dat de eerste bh's werden gedragen vanaf de 15e eeuw? En dat het oudste pretpark ter wereld zich in Denemarken bevindt? Verwacht je aan allerlei leuke en toegankelijke vragen tijdens de quizavond van Quizmagie in Nooi! Deze unieke quiz wordt gemaakt en gepresenteerd door Marthe Depessemier. Praktische info: je team bestaat uit 2 tot 4 personen; 1 tablet / smartphone nodig per team; prijs: 4 euro per speler.

zondag 5 juni om 10u30

brunchgirls

Op 5 juni wordt Nooi gevuld met de heerlijke geur van een zondagochtendbrunch. Meer info volgt!

zondag 5 juni om 10u30

medeproeverij

Na allerlei mededelingen en medeklinkers is het eindelijk tijd voor een medeproeverij! Proef verschillende smaken van deze heerlijke honingdrank en ontdek de rijke geschiedenis van onze Europese mede. In samenwerking met Taranartos! Prijs: 20 € p.p.

zondag 5 juni om 10u30

karaoke

Nooi zet de karaokemachine aan en nodigt je uit om je beste/uniekste zangkunsten tentoon te spreiden. Met een uitgebreide selectie aan nummers en een uitstekende akoestiek is het vooral aan jou en je vrienden om zich keihard muzikaal te amuseren! Toegang & zang is gratis, reserveren is aangeraden.

zondag 5 juni om 10u30

speeddate

Bij een glas en een spel ontmoet je andere mensen die ook op zoek zijn naar een partner. Meld je aan, zodat we zien of we voldoende kandidaten hebben om de speeddate te laten doorgaan. Bovendien nodigen we dan uit op basis van de interesse. We mikken (deze editie) op de leeftijd 24-44 en heterokoppels. Prijs: € 8 (incl. huisaperitief) Schrijf je in voor 23 november!

zondag 5 juni om 10u30

initiatie dungeons & dragons

We merken weer veel interesse van mensen die het wereldberoemde fenomeen Dungeons & Dragons eens willen uitproberen! Daarom organiseert Nooi een nieuw initiatiemoment waar je individueel voor kunt inschrijven. (Kom je liever in groep? Contacteer ons dan om voor jullie apart een datum te zoeken!) Na een kort woordje uitleg leer je D&D spelen door het te doen. ca. 2,5u; € 5 om deel te nemen; vanaf 15 jaar; plaatsen beperkt.Prijs: € 8 (incl. huisaperitief) Schrijf je in voor 23 november!