bar - spel - crea

Van creatieve workshop tot avonden vol cultuur of spel:
Nooi is in de eerste plaats een plek om verbinding te maken.

Ontdek al onze plannen hieronder en/of via Facebook.

Zelf een workshop organiseren, een muzieksessie houden of een vergadering plannen? Contacteer ons!

vrijdag 23 december om 19u30

dungeons & diest

Maandelijks organiseren we in Nooi een sessie Dungeons & Dragons. Ga op avontuur met andere helden in deze wereldberoemde roleplaying game!

woensdag 18 januari en 1 februari om 20u

quizmagie - harry potter

Wist jij dat Ron's volledige naam Ronald Bilius Weasley is? Dat de patronus van Hermione een otter is? Dat Voldemort 71 jaar was toen hij definitief werd verslagen? En dat de spreuk 'Expelliarmus' één van Harry's favoriete spreuken is? Verwacht je aan allerlei magische én dreuzelige vragen tijdens de Harry Potter editie van Quizmagie in Nooi! Deze unieke quiz wordt gemaakt en gepresenteerd door Marthe Depessemier. Praktische info: je team bestaat uit 2 tot 4 personen, 1 tablet / smartphone per team nodig, prijs: 4 euro per speler.

vrijdag 10 & 16 mei om 19u

dungeons & diest

Maandelijks organiseren we in Nooi een sessie Dungeons & Dragons. Ga op avontuur met andere helden in deze wereldberoemde roleplaying game!

zondag 24 april & 1 mei om 15u

gluten-free high tea

Het Bakplan komt naar Nooi om je te verwennen met heerlijke lekkernijen. Verwacht je aan taartjes, scones, macarons en vele andere zoete en hartige hapjes! Extra bonus: alle gebakjes zijn glutenvrij, tarwevrij, lactosevrij en melkvrij. Prijs voor de high tea is € 28. De plaatsen zijn bezet, maar je kan wel nog inschrijven voor de wachtlijst.

woensdag 11 mei & 1 juni om 20u

quizmagie in nooi

Wist jij dat Elvis meer dan 700 songs heeft opgenomen? Dat de eerste bh's werden gedragen vanaf de 15e eeuw? En dat het oudste pretpark ter wereld zich in Denemarken bevindt? Verwacht je aan allerlei leuke en toegankelijke vragen tijdens de quizavond van Quizmagie in Nooi! Deze unieke quiz wordt gemaakt en gepresenteerd door Marthe Depessemier. Praktische info: je team bestaat uit 2 tot 4 personen; 1 tablet / smartphone nodig per team; prijs: 4 euro per speler.

zondag 5 juni om 10u30

brunchgirls

Op 5 juni wordt Nooi gevuld met de heerlijke geur van een zondagochtendbrunch. Meer info volgt!

zondag 5 juni om 10u30

medeproeverij

Na allerlei mededelingen en medeklinkers is het eindelijk tijd voor een medeproeverij! Proef verschillende smaken van deze heerlijke honingdrank en ontdek de rijke geschiedenis van onze Europese mede. In samenwerking met Taranartos! Prijs: 20 € p.p.

zondag 5 juni om 10u30

karaoke

Nooi zet de karaokemachine aan en nodigt je uit om je beste/uniekste zangkunsten tentoon te spreiden. Met een uitgebreide selectie aan nummers en een uitstekende akoestiek is het vooral aan jou en je vrienden om zich keihard muzikaal te amuseren! Toegang & zang is gratis, reserveren is aangeraden.

zondag 5 juni om 10u30

speeddate

Bij een glas en een spel ontmoet je andere mensen die ook op zoek zijn naar een partner. Meld je aan, zodat we zien of we voldoende kandidaten hebben om de speeddate te laten doorgaan. Bovendien nodigen we dan uit op basis van de interesse. We mikken (deze editie) op de leeftijd 24-44 en heterokoppels. Prijs: € 8 (incl. huisaperitief) Schrijf je in voor 23 november!