nooi-titel-zwartwit-zonderslogan
bar - spel - crea

In Nooi worden naast bordspelletjes
ook rollenspellen aangeboden.

We zijn fan van Dungeons & Dragons
en nemen je graag mee in dit avontuur.
D&D is de beroemdste role playing game
waarin je samen met vrienden een verhaal beleeft.

Benieuwd naar een initiatie om het te leren kennen?
Heb je al ervaring en beleef je graag een unieke sessie?

draaknooi res

Nooi biedt

 • Initiatie

  Kom ontdekken wat D&D is en waarom het Stranger Things en The Big Bang Theory zo heeft beïnnvloed. In een sessie van een kleine 3 uur krijg je een korte uitleg en ga je dan onmiddellijk op queeste met een ervaren Dungeon Master. Te boeken op afspraak voor een groep van 2-6 personen. Ook ideaal als teambuilding in verschillende groepen.

 • Community

  Zoek je een groep om regelmatig mee te spelen, heb je een vraag over de regels of zoek je gelijkgestemden om dobbelstenen en miniaturen mee te vergelijken? Via de Facebookgroep Dungeons & Diest vind je een levendige groep liefhebbers van D&D en andere TTRPG's.

 • One-shot

  Van Harry Potter tot Scooby Doo, van Disney tot Lord of The Rings, of gewoon een unieke setting en story: in Nooi speel je een avontuur op maat van jouw interesses en levels. Zoek samen met ons een datum via bar@nooi.be.

 • Events

  Een D&D-Day in Diest, een maandelijkse avonturencampagne of een bijzondere Halloween-editie: onze Dungeons & Dragons inspiratie loopt het hele jaar door. Een hoogtepunt is zeker ook Day of Dungeons, het jaarlijkse TTRPG-festival dat we mee organiseren. Onze events kondigen we steeds aan op onze socials en website.