NOOI

Edit Template

Wat er verandert vanaf september

Nooi is nooit zomaar een plek geweest. Het is een broedplaats van creativiteit, betekenisvolle momenten en verbondenheid. Vanaf september ontplooien we ons zowel qua inhoud als uitstraling, om onze focus te verleggen. Hier lees je alles over wat je kunt verwachten!

Nooi ontplooit

Met de transformatie willen we onze aandacht verleggen naar meer evenementen, workshops en spelmomenten. Dit betekent minder vaste openingsuren, waardoor je Nooi flexibeler kunt gebruiken voor je eigen activiteiten. We blijven natuurlijk de leuke elementen van Nooi behouden, zoals spelletjes spelen, quizzen en heerlijke desserts. Daarnaast komt er ruimte voor nieuwe initiatieven, zoals een creaclub en D&D-sessies voor kinderen. De flammkuchen verdwijnen echter van de kaart.

Eén van de gevolgen is dat onze vaste openingsuren veranderen: vanaf september zijn we iedere week open op:
woensdag van 9u tot 14u
vrijdag van 19u tot 00u
zondag van 13u tot 18u.
Dat lijkt een pak minder dan nu, tot je de andere momenten ontdekt waarop je welkom bent in ons spelcafé: je vindt ze in het lichtgroen in de kalender.

Van bar naar meer

Onze nieuwe missie: Nooi wordt dé ontmoetingsplek in het Hageland waar mensen samenkomen in diverse clubs, inspirerende evenementen bijwonen en regelmatig genieten van het spelcafé. Bovendien kun je Nooi afhuren voor je eigen activiteiten.

  • Clubs: Onze clubs bieden een plek voor ontspanning en vrije tijd, in een sfeer van verbinding en samenwerking. Hier ontdek je wat je leuk vindt en kun je je daarin steeds verder verdiepen. Wij zorgen voor gezelschap, planning, context en materiaal.
  • Culturele activiteiten: Van interactieve workshops tot live optredens en speciale evenementen, bij Nooi vind je altijd iets dat inspireert en verrijkt. Culinair en quizzig, muzikaal en theatraal: we verzamelen kunst onder ons dak.
  • Spelcafé: Het spelcafé blijft een kernonderdeel van Nooi. Hier komen bar en bordspel samen in een gezellige en rustgevende omgeving.
  • Reservatie of verhuur: Wil je je eigen feest, vergadering of workshop organiseren – of gewoon een speltafel reserveren op een ander moment? Onze ruimte is beschikbaar voor allerlei activiteiten. Wij bieden ondersteuning en organisatie, zodat jouw evenement een succes wordt.

Waarom deze veranderingen?

We hebben verschillende redenen voor deze transformatie:

  1. Community en ontmoeting: Er is een groeiende behoefte aan community en ontmoeting van gelijkgestemden in en rond Diest.
  2. Creatieve goesting: Onze omgeving vraagt om meer creatieve initiatieven en daar willen wij op inspelen.
  3. Samenwerken: We zetten ons netwerk van artiesten, begeleiders, coaches en zelfstandigen centraal.
  4. Welzijn: We voelen meer voldoening door culturele en organisatorische activiteiten, dus stimuleren hiermee ons eigen welbevinden en dat van onze omgeving.

Ontdek het nieuwe Nooi

Bij Nooi draait alles om ruimte, gezelschap, beleving, experimenteren en community. We nodigen je uit om deel te nemen aan onze vernieuwde clubs en initiatieven, en te ontdekken wat Nooi allemaal te bieden heeft.

Kijk op onze aanbodpagina voor alle clubs en mogelijkheden. Samen maken we van Nooi een nog creatievere en inspirerende plek. Tot snel bij Nooi!


Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Volg ons op sociale media voor de laatste updates en evenementen.

Logo Nooi met zwarte kolibrie
Nooi | Schotelstraat 3, 3290 Diest | 0496 67 23 61
Edit Template