NOOI

Edit Template

Info

Dromen en doen

Nooi is een trekpleister in het hart van Diest voor creatieve workshops, culturele ontmoeting en zinvolle tijdsinvulling. We zijn deels koffie/cocktail/spelletjesbar, deels evenementenlocatie, deels clubhuis – een levendige hub waar ideeën concreet worden en community ontstaat.

Drijvende krachten Thomas en An verzamelen verhalen en verbinding, geholpen door een team van harde werkers, speelse makers en andere gelijkgestemden.

Vraag & antwoord

Onze kleine kaart biedt heerlijk huisgemaakte soep, fantastische desserts en andere snacks zoals nachos en panini's. Verder organiseren we ook culinaire events.

Ja hoor! We vragen enkel dat je bij ons iets consumeert, en dan mag je naar hartenlust bordspelletjes uit onze kasten nemen. Voor specifieke spel-events, zoals de quiz of Dungeons & Dragons, vragen we wel een prijs om in te schrijven.

We zijn grote dierenvrienden, maar binnen is het geen ideale omgeving voor hondjes. Wanneer ons terras buiten staat, verwelkomen we daar je dier met plezier!

We zeggen graag 'ja' op creatieve samenwerkingen, dus vul zeker onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar zin@nooi.be

Ons aanbod focust zich in de eerste plaats op volwassenen, al hebben we ook specifieke events voor kinderen en gezinnen. We werken soms samen met partners die hierin specialiseren, bijvoorbeeld om jouw kinderfeest bij ons te animeren. Contacteer ons met je vraag! 

Je vindt alle opties voor parkeren via deze link: diest.be/parkeren. Stad Diest heeft er zelfs de wandelafstand tot Nooi (centrum) bij gezet! Onze favoriete plekjes zijn de Citadel (gratis) en de Veemarkt (betalend).

Tijdens het spelcafé, met vaste momenten op woensdag, vrijdag en zondag, en losse momenten op andere dagen, ben je van harte welkom - ook zonder reservatie. Voor andere events raden we altijd aan om te reserveren, zodat je zeker een plek hebt.

Wanneer je klikt op onze kalender, zie je drie kleuren: oranje voor 'bezet' (dan zijn we achter de schermen bezig of gaat er een privé-event door), donkergroen voor 'reservatie mogelijk' (je kunt vanaf 4 personen reserveren) en lichtgroen voor 'open spelcafé' (kom maar af). Wanneer je op één van deze vakken klikt, zie je ook de uren. Tot slot vind je in onze kalender een overzicht van onze events, met alle info beschikbaar door een druk op de knop.

Stuur ons je zin

    We brengen je op de hoogte van nieuws en events. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met je gegevens. 

    Logo Nooi met zwarte kolibrie
    Nooi | Schotelstraat 3, 3290 Diest | 0496 67 23 61
    Edit Template