NOOI

Edit Template

Dungeons & Dragons

Regelmatig duiken we bij Nooi in de wereld van Dungeons & Dragons, het beroemdste rollenspel ter wereld. Of je nu een beginner bent die het spel wil ontdekken, of een ervaren speler die op zoek is naar nieuwe uitdagingen, wij hebben voor ieder wat wils. Onze sessies zijn ontworpen om jou en je vrienden een onvergetelijke ervaring te bieden.

Initiatie

Benieuwd naar Dungeons & Dragons en waarom het zo populair is in series als Stranger Things en The Big Bang Theory? Doe mee aan een initiatiesessie bij Nooi! In ongeveer drie uur krijg je een introductie tot het spel en ga je meteen op avontuur onder begeleiding van een ervaren Dungeon Master. Deze sessies zijn perfect voor groepen van 2-6 personen en ideaal voor teambuilding.

Community

Op zoek naar een groep om regelmatig mee te spelen, heb je vragen over de regels, of wil je gewoon je dobbelstenen en miniaturen vergelijken? Sluit je aan bij Dungeons & Diest via Facebook of Discord. Hier vind je een actieve gemeenschap van D&D-liefhebbers en andere tabletop RPG-fans die hun passie delen en elkaar ondersteunen.

One-shot avonturen

Bij Nooi kun je ook genieten van one-shot avonturen op maat. Of je nu fan bent van Harry Potter, Scooby Doo, Marvel, Disney, of Lord of the Rings, wij organiseren sessies die perfect aansluiten bij jouw interesses. Neem contact met ons op via bar@nooi.be om een datum te prikken en een avontuur te plannen dat helemaal op jouw groep is afgestemd.

Events

Het hele jaar door organiseren we speciale D&D-evenementen. Van Diestopia in de Spiegeltent tot maandelijkse avonturencampagnes en speciale thema-avonden zoals Halloween-edities. Een van de hoogtepunten is Day of Dungeons, ons jaarlijkse TTRPG-festival.

Volgende sessie

woensdag 30 oktober 2024: Diestopia

Nooi | Schotelstraat 3, 3290 Diest | 0496 67 23 61
Edit Template